Wie zijn wij.

Wij zijn.

Annemarieke en Anton van Gaalen en 4 (volwassen)kinderen en heel veel gast kinderen(0 tot 12 jaar).

Na heel veel jaren logeer honden gehad te hebben deed de situatie zich voor wat wij zelf een hond gingen kopen. Wat voor ras is dan de vraag , in ieder geval een hond die goed bij kinderen past en groot is en van wandelen houd enz enz.

We kwamen ingesprek met de mensen van de Kennel Motsjik Eka Sarai ook zij hebben gast kinderen en wisten dus precies wat wij zochten.

In 2001 hebben wij onze eerste leonberger  Maska (grote vriend) gekocht bij de kennel Motsjik Eka Sarai. Sinds dien zijn wij helemaal verliefd op dit ras geworden.  Met Maska heeft onze zoon Anne het reddings werk te water gedaan. Een mooie ervaring omdat leonbergers dol op water zijn. Graag hadden we met haar een nest willen fokken maar dit is er niet van gekomen omdat zij op te jonge leeftijd is overleden. Zij was een geweldige hond ging overal mee naar toe en waakte over heel haar roedel. Beschermde ons in het bos voor “verkeerde” mannen en kwam ons waarschuwen toen mijn man in het bos gevallen was.

     maska

 

Niet lang daarna hebben we Themba  (Hoop) gekocht bij de kennel Memicedaiska van Ida Lems. Zij heeft de liefde voor leonbergers nog verder aangewakkerd. Ook Themba houd van zwemmen en wandelen samen met ons loopt ze het Pieter Pad. Onze gast kinderen zijn ook dol op haar er wordt veel met haar gespeeldengeknuffeld. Met takken sjouwen in de bossen en verstoppertje spelen en speurenzijn haar favorieten bezich heden. Met Themba zijn we shows gaan lopen en gaan fokken. Themba heeft haar eerste nest gekregen op 17 november 2007. Het X-nest. Op de home page onder X-nest kunt u daar meer lezen. Haar tweede nest kreeg zij op 2 maart 2012. Het B-nest. Op de home page onder B-nest leest u alles over dit nest.

 themba

Op 2 maart 2012 kreeg zij haar tweede nest, Het B-nest.

Van uit het B- nest hebben wij Binti (dochter van) aan gehouden. We hopen dat zij net zo lief en trouw wordt als Maska en Themba.

binti

Meer onder home:

Social Media

LinkedIn Profiel Volg ons via Twitter Volg ons op Facebook

Laatste nieuws

25 Jan, 2022:Guusje

21 Sep, 2021:Cluny 2021 World Dog show

06 Sep, 2021:B.O.B.

Naaralle recente nieuwsberichten

Laatste wijzigingen

09 Mar, 2023: Garbi

01 Dec, 2022: Nesten

01 Dec, 2022: Home

Naaralle updates

Administrator Login