Het leven van Memicedaiska Gwen-Thumbi

 Memicedaiska Gwen-Thumbi

Gwen is geboren op 28 november 2014 in een nest van 9 pups. 

Haar ouders zijn;

Wictoriinan Story of Lion King zoon van Lempileijonan Yks Gateudengohd moeder Wictoriinan Amazon. HDA, LPN1 N/N, LPN2 N/N , Ogen vrij, fokselectie keuring, DNA beschikbaar roep naam Hummer. en Memicedaiska Binti-Forba is een dochter van Duits kamp. Forest Leo vom Jerichowerland x Memicedaiska Themba. HDA, Ecvo ogentest goed, LPN1 en LPN2 N/N N/N, fokselectie keuring, Dna profiel aanwezig. 

Gwen-da- is vanaf heden eigendom van Nelleke Roos. Nelleke en Gwenda zijn zo'n twee eenheid,eigenlijk een drie eenheid samen met de andere Leonberger Zenya dat dit een heel fijne en een goede beslissing is.

Een fijn hondje wat jammer genoeg niets zo'n start heeft gekregen als wij voor onze pups wensen. Vandaar dat zij nu van ons is, maar een goed thuis heeft bij Nelleke Roos.gwenda nelleke

2015-06-01  

Gwenda is een heerlijke levenslustige en leergierige hond, ondeugend, slim en ondernemend. Het is heel leuk om te zien hoe ze met mijn andere hond Zenya optrekt en daarvan leert maar ook haar eigen gang gaat en van nature niet bang is. Ze is tijdig op haar hoede en wat voorzichtiger (bijvoorbeeld bij een zwaan of paard). Elke dag wandelen we in het bos in de buurt en speelt ze graag met andere honden. Ze heeft twee keer echt even gezwommen maar vindt dit nog wel spannend en gaat toch nog liever even pootje baden. Ze heeft laatst haar hart opgehaald aan het strand en in zee. Lekker speeltjes narennen in het water die zich met de golven verplaatsen. Dat was even raar en wennen. Ze doet het echt heel goed, ook op de puppentraining. Ik ben met haar aan het oefenen met de waterblazer (op de laagste stand) en dat gaat ca. 5  minuten goed, dan heeft ze er genoeg van. Oortjes schoonmaken, borstelen en kammen gaat gedoceerd goed. Momenteel verliest ze haar nestharen en dat is best wel een klus om de vacht goed te houden. Ze heeft helemaal haar draai bij ons gevonden en het is ontzettend leuk om te zien als we bij Annemarieke langs gaan dat ze haar gelijk herkend en onstuimig begroet met haar tong. Haar mams zet haar eerst meestal even op haar plaats en daar heeft ze flink respect voor, met haar zusje Garbi is het alleen maar lekker dollen als vanouds.

Het is gewoon een hond waar ik elke dag ontzettend blij van wordt. Op naar de Club Match van 14 juni a.s.!

Gwen ging op haar 8 weken naar haar nieuwe eigenaren toe die heel blij waren met haar. Helaas kreeg een van de eigenaren te horen dat hij ongeneselijk ziek was. Dus kwam Gwenda – zoals zij word genoemd – terug. Wat een verdriet. Gelukkig hadden we snel een nieuwe gezin voor haar gevonden die haar heel graag wilde opnemen. Hier sloeg het noodlot toe, mevrouw is gevallen en verbrijzelde haar knie en weer kwam Gwenda terug. Nu moet ze blijven zeiden we tegen elkaar. Maar ja we zeggen altijd geen twee pups nemen. Dus zoeken naar een pleeggezin voor haar bij ons niet te ver vandaan zodat we haar regelmatig kunnen zien. Nelleke Roos bood zich direct aan. We kende elkaar al wel maar was er een de klik tussen ons en de honden. Nou die klik was er direct ! 

Vanaf 11 weken oud woont Gwenda nu bij haar en zien we elkaar regel matig en hopen we ooit ook met haar een nestje te fokken. 

We zullen vragen of Nelleke regelmatig hier iets wil schrijven over Gwenda. 

Foto's worden hier geplaatst. De meeste zijn terug te vinden in het G-nest en Garbi en Gwenda , haar zusje dat bij ons woont. Over haar leest u meer onder het kopje Garbi.

Foto's van haar eerste 8 weken en samen met en van haar zusje Garbi nu.  En het hele G-nest.

Meer onder gwenda:

Social Media

LinkedIn Profiel Volg ons via Twitter Volg ons op Facebook

Laatste nieuws

25 Jan, 2022:Guusje

21 Sep, 2021:Cluny 2021 World Dog show

06 Sep, 2021:B.O.B.

Naaralle recente nieuwsberichten

Laatste wijzigingen

09 Mar, 2023: Garbi

01 Dec, 2022: Nesten

01 Dec, 2022: Home

Naaralle updates

Administrator Login