Het leven van leonberger Memicedaiska Garbi-Thumbi

Memicedaiska Garbi-Thumbi 28 november 2014

             

19-02-2019   foto; Alice v Kempen. 

Foto's van haar eerste 8 weken en nu. En het hele G-nest.

Verhalen over Garbi haar leven.

18 juni 2022 KCM Nederland. Nog een keer breng ik Garbi uit in de Fokkers klas 7 jaar en 7 mnd. Weer een geweldig verslag geen plaatsing maar wel de 5de plaats. Trots op haar zeker met het hete weer 25 graden.

Keetlin -Memicedaiska Qurida, was ook mee zij werd tweede in de Jeugdklas teven, haar zusje werd !ste.

Bij de Fokgroepen werd Garbi samen met Max en Balou 1ste. CVomplimenten aan Ida voor de geweldige honden die zij fokt.

19 september 2021. De jaarlijks Franse Club Show. Ook in Cluny. In de Open klas Teven hebben we Memicedaiska Garbi-Thumbi en Memicedaiska Jin ingeschreven de keurmeester voor deze ring in Mlle Kerry Rushby uit Engeland. Van naam bekend maar onbekend als keurmeester. 44 teven mag ze gaan keuren ze laat er per keer 11 binnen die keurt ze krijg je een U dan mag je terug komen en anders krijg je direct je rapport? Vreemde manier maar goed ok zij is keurmeester. Met Garbi is ze rap klaar en…….. dan krijg ik het rapport ???? ……. Een goed hoe is het mogelijk?????????????

Elza nog uitgebracht maar we waren zo overdonderd mede door het zeer slechte weer besloten om naar huis te gaan.

Later hoorde we dat ze maar 6 honden een U heeft gegeven. Jammer maar helaas.

world       cluny      pero    ring

18 september 2021. Vandaag wordt De eerste World Dog Show voor Leonbergers gehouden in Cluny. Totaal 147 honden ingeschreven.

We hebben Memicedaiska Garbi- Thumbi ingeschreven in de open klas teven. Hier worden de 36 teven gekeurd door de dhr Guido Perosino uit Italië. Een spannende keuring. Hij is nl gecharmeerd van Garbi maar er zijn meer mooie teven. Ze komt bij de beste 5. Hij geeft als rede dat hij het jammer vind dat ze een gebit schade heeft. (op 3 jarige leeftijd in ze tegen een betonnen paaltje geklapt en haar gebit beschadigd) Wel een complette tandenkaart laten zien maar toch.

 

5 september 2021 Garbi is B.O.B geworden of wel Best of Breed!

garbi beste teef     Garbi is BOB     garbi bob

Je weet ze is een mooie hond vooral een heel lieve hond en als je dan BOB met haar wordt sta je even van Echt WAAR?

Op zondag 5 mei toch maar ingeschreven in Bonheide waar de Club Show België wordt gehouden.

Een heel warme zondag 25 gr weinig schaduw. Gelukkig wordt Garbi in de fokkers klasse net voor het heetst van de dag gekeurd door Mevr. Renate Chiodi-Walraven (NL). Ze vind haar geweldig en we mogen s middags naar de Ere ring. Dit duurt dan nog 4,5 uur. Op de parkeerplaats kunnen we gelukkig in de schaduw zitten. Dan in de ring en wordt ze 1 ste in de fokkersklas. Daarna met alle 1 geplaatste teven in de ring en wordt ze gekeurd door Mevr. Agi Hejja (USA) ook zij zet Garbi 1 ! 

tent           parkeer          hoopje

Dan ben ik al helemaal blij maar dan komt de BOB keuring dat wil zeggen de Beste reu en Teef gaan tegenover elkaar dit wordt dan gekeurd door de drie keurmeesters van de dag: Keurmeesters, Mevr. Renate Chiodi-Walraven (NL), Mevr. Agi Hejja (USA), de hr Bas Bosch. Dan sta je toch wel even te trillen er staat tenslotte ook een heel mooie reu naast je. Je kijkt en ziet een lachende keurmeester op JOUW hond aflopen ja dan ben je even stil en super blij. En zo ontzettend trots op Garbi!

 rap   cac 

 BOB   diploma  

 

Op 4 juli 2019 Heeft Garbi haar eerste nest gekregen zie N nest.

Op 4 mei 2019 is Memicedaiska Garbi-Thumbi; HDA,Ecvo ogentest,FSK LHCN, LPN1/2 N/N, LEMP N/N, DNA profiel aanwezig. Garbi is een dochter van; Wictoriian Story of lion King x Memicedaiska Binti-Forba. Gedekt door; Nino from Yellow’s Garden. HDA,ED 0, Ecvo ogentest,LPN1/2 N/N, Lemp N/N, DNA profiel aanwezig. Nino is zoon van; Matze P.Bora z Miloticek x Jelka fromYello’s Garden.

Nino is; Belgisch Kampioen, Nederlands Kampioen, Luxemburgs Kampioen, Internationaal Kampioen, Duits Club Kampioen, Duits VDH Kampioen.

 G&N sp  G&N fl

2019 Half april zijn we heel blij Garbi is loops geworden. 30 april stijgt het progestron.

2019 Geen goede start voor Garbi met het spelen in de sneeuw en haar soms dol dwaze gedrag is ze ernstig gevallen op haar bek en daarbij heeft ze haar onder tanden zwaar beschadigd. Eerst dachten we dat ze er 3 kwijt was, maar alles was opgezet en na een aantal weken kwamen er twee weer voorzichtig terug. Maar helaas is ze haar mooie rij tanden kwijt.

 

2018 Een spannende start was het jaar. Maar gelukkig is ze helemaal de oude geworden.

Ze is en blijft ons kleine meisje met heel veel knuffel gehalte. Op de shows heeft ze steeds heel goede uitslagen gehaald. Lees dit onder het kopje Garbi. Vanaf november zijn we nu al aan het wachten op haar loopsheid omdat we zo heel graag met haar een nestje willen fokken. We wachten dus nog steeds. We hebben al een mooi reu voor haar besproken die staat ook geduldig te wachten.

 

2018-01-25 Geen fijne dag voor Garbi. ‘s Middags is ze met spoed geopereerd aan een maag draaiing. Het waren spannende dagen maar na de eerste 48 uur konden we blij zijn dat ze er nog is. Na 4 weken rustig aandoen was ze nagenoeg weer de oude. Toen ze na 6 weken weer los mee het bos in mocht ging ze weer helemaal uit haar dak en achter de reeën aan.


2017-09-24 Clubsiegerschau 2017 Leonberg Duitsland.beeld

De laatste van 4 landen shows. 4X een show, 4x een andere keurmeester en 4x een Excellent!

We -Ida en ik- gaan met Garbi en Elza en Linde naar de show in Duitsland.Zaterdag morgen vertrokken en ‘s middags het terrein wezen verkennen en hier en daar wat mensen ontmoet. Dan naar het hotel in Renningen waar ook de nodige leonbergers overnachten van uit Rusland die blij waren ons te zien en dan vooral Linde van haar hebben zij een pup! De nacht was weer zoals vorige week ieder uur een knuffel van Garbi of ik er nog wel was. De volgende morgen vroeg op en naar Leonberg voor de show. Een rustig plekje opgezocht zodat we ook goed de ringen konden overzien en naar al de mooie honden konden kijken. Garbi en Elza deden het beide super. Memicedaiska Jin (Elza) werd in de Jugendklasse gekeurd door Wolfgang Mayer uit Duitsland , Memicedaika Garbi-Thumbi moest op de zelfde tijd gekeurd worden in de andere ring Offene Klasse door keurmeester Corine Roobrouck uit Belgie. STRESS. Beide hebben het goed gedaan en kregen een Excellent en beide op een 5de plaats.

        garbi leonberg          garbi leonberg          elza

Snel de rapporten op halen en naar huis dachten wij. Maar helaas dit keer mochten de keur verslagen pas na 5 uur worden opgehaald. Gelukkig vonden we Jannie Dragt bereid om ze voor ons op te halen zodat we konden gaan rijden en niet ander half uur daar op hoefde te wachten. ‘s avond om half 11 konden we Elze,Linde en Ida veilig thuis afzetten en naar huis waar een dol dwaze Binti en Anton op ons wachten.

Dank aan alle vrijwilligers in Duitsland. 

2017-09-17 Nationale Club Show in Frankrijk Cluny:

Zaterdag 16 september maken we (Garbi en Annemarieke) ons klaar voor een mooi weekend Cluny Frankrijk. We vertrekken om 5 uur naar Baarle Nassau om daar Linde, Bibi en Ida op te halen. We hebben een goede vlotte reis en denken om half 2 in Macon te zijn bij het hotel om vandaar naar het terras in Cluny te gaan en de andere leonberger vrienden te ontmoeten. Maar helaas 18 km voor Macon dacht de auto daar anders over. Op een Air de ANWB gebeld maar goed om het verhaal niet te lang te maken; daar heb je dus niets aan. Een vriendelijke Fransman heeft ons geholpen en we zijn weg gesleept. Honden in de auto op de oplegger en wij in de auto 

                                                         

Dus waren we pas om 5 uur bij het hotel. Balen gezelligheid in Cluny gemist. Maar de auto doet het weer en morgen(zondag) nieuwe kansen. Zondag begint met mooi weer en Garbi is al als 4de hond aan de beurt om gekeurd te worden door Dhr John Feehan een Engelse keurmeester. 57 teefjes in de openklas dus veel concurrentie. Maar hij is erg over haar te spreken. Grbi is hoog loops en heeft meer interesse in de reuen. Ze zit bij de excellent teefjes maar bij die eindkeuring heeft ze er wat minder zin in. Zo gaat ze met een super mooi Excellent rapport de ring uit.

Wij besluiten om dan maar te vertrekken om 1 uur want je weet maar nooit wat de auto zal doen. 10 kunnen we thuis zijn. De auto doet het prima maar de weg werkzaamheden houden ons helaas veel op. Over een stukje van 3,5 km hebben we 1 uur en 36 min gedaan. Brrr.

Nu gaan we ons klaar maken voor Leonberg aankomend weekend.

Ik ben super trots op onze Memicedaiska Garbi-Thumbi.                          garbi cluny

Vrijwilligers in Frankrijk bedankt.

2017-09-02 Na 3 weken los bandig leven op vakantie gaan we vadaag weer beginnen met rondje Belgie Frankrijk Duitsland.  Vandaag de club match in Belgie. Vol goede moed op weg. Garbi heeft sinds gisteren wat last van haar voor poot maar soms ook helemaal niet. In de eerste ronde gaat het goed. Spannend 22 honden zie er maar eens bij de eerste 4 te komen. Na 2 uur allemaal naar de ring. Alleen de excellent mogen de ring terug in. Dan wordt het spannend.. er zijn er 8 zegt de ringmeester. Traag noemt hij de nummers pffft nee maar nr 88 Garbi wij mogen ook!! 

En dan moeten er nog 4 afvallen. De keurmeester kijkt en kijkt maar naar Garbi lopen zegt hij 2 ronden. En dan loopt Garbi helaas weer wat mank. Hij stopt na een ronde kijkt ons aan, er worden er 3 uit gestuurd, laat de honden nu 1 voor 1 lopen dat gaat wel goed. Nog een volledige ronden en dan gaat Garbi haar poot weer. Hij kijkt mij aan we knikken en nemen afscheid. Maar toch een EXCELENT 5. Super blij zijn we samen.

Het nieuwe terrein was super en de vrijwilligers worden weer bedankt.

2017-06-11 Garbi heeft vandaag meegedaan aan de Kampioens Club Matsch van de Leonbergse Honden Club Nederland op het Erkermederstrand van Leystad. Ze was ingeschreven in de Fokkersklas en is daar tweede geworden!

2016-10-17 Vandaag naar de kliniek in Best. Garbi krijgt hier haar Ecvo oog onderzoek en de heupfoto’s worden gemaakt. Het oog onderzoek geeft geen afwijkingen te zien, ECVO vrij. Nog dezelfde dag is de uitslag terug van de Raad van Beheer van de heupfoto en deze is; HD. A. Geweldig direct maar opgegeven voor de fokselectie keuring van 12 februari 2017. Ja en dan ….. misschien wel een leuke reu voor haar zoeken.

2016-09-17. Feest denk Garbi in de auto gezellig met Ida en de “nichtjes” Bibbi en kleine Elza. De grote blijven thuis en dan is het toch wel vreemd zo zonder moeder Themba. We vertrekken ‘s morgens 17 september naar Cluny Frankrijk. Daar beginnen we in het dorp om naar de parade van de leonbergers te kijken. Hier ontmoeten we Herman en Ria waar we de komende dagen mee op zullen trekken. Na heerlijk bij gekletst te hebben met allemaal bekenden vertrekken we naar het hotel. Mmm Leuk bedden , ja maar niet voor jullie honden. Eerst maar eens een restaurant zoeken dat duurde even maar ja gevonden waar we met honden naar binnen mochten. Gaan we de honden uit de auto halen staan ze toch wel bedenkelijk te kijken 4 van die grote leo’s. Faroq had zich inmiddels ook bij de dames gevoegd. Maar goed in een hoekje mocht het dan wel. Alle 5 hebben ze zich prima gedragen. Daarna terug naar het hotel om te gaan slapen. Ieder uur moest Garbi even neuzen of ik nog wel in bed lag door haar neus onder mijn hoofd te schuiven.

18 september de grote dag. Garbi mag zich laten zien met nog 38 andere leeftijds-genoten. Ze doet het prima en voelde zich steeds vrijer(jammer genoeg). Ze ging met 4 naar de ere ring. Daar werd ze derde dit omdat ze in haar enthousiasme haar staart steeds hoger ging dragen en ja dat mag dan weer niet. Maar ik ben trots op haar!. ‘s avonds rijden we 4 uur richting huis naar het huis van Herman en Ria daar gaan de honden helemaal uit hun dak in de grote tuin. Echt even alles los laten en even weer helemaal hond zijn. Slapen weer bij mij op de kamer maar nu was ze zo moe dat ze pas de volgende morgen wakker werd vaan het piepen van Elza op de andere kamer. Ontbijten en hup naar huis naar moeder Binti. Die twee waren blij elkaar te zien.


2016-06-12 Vandaag is het Jubileum van de LHCN. 50 jaar K.C.M. Dit jaar op het Erkermeder strand. Wij gaan er heen warm en benauwd weer. Ook Garbi heeft het warm in de ring wil ze weinig stil staan maar eenmaal bij de keurmeester doet ze goed haar best en staat ze zoals ze hoort te staan. Dan het lopen JOEPIE denk ze en gaat lekker als een lam aan het dartelen. Boos geworden en dan gaat ze zoals zij het heeft van Oma Themba zwevend over het gras. Als 1 van de 4 door naar de Ere ring. Wat gaat het worden? De plaatsing eerst 4 dan 3 dan mogen wij naar 1 HOERA ik ben zo trots op haar en alles wat Themba haar heeft door gegeven!

       kcm2016                                kcm 2016 trots 

meer foto's  

 

 

2016-05-15 Garbi speelt heel graag met kinderen.

               ravin                           ravin garbi                   

2016-03-20 Int.nat.Hondententoonstelling Leiden/Hazerswoude Rijndijk.

Zaterdag begint het “feest”eigenlijk al. Eerst naar de trim salon Jose in Alphen want met de nat nek van Garbi is alleen bij en door haar een extra mooie hond van Garbi te maken. Garbi vind het hier niet leuk maar wat moet dat moet dus geeft ze zich maar over aan al het geborstel.

Op zondagmorgen gaan we samen met Carla en Abhy op pad. Gewoon gezellig om weer eens te zien wat een buitenlandse keurmeester van onze honden vind. Mevr de Klein was gelukkig zeer te spreken over Garbi (Jeugdklas) en Abhy (Tussenklas) beide kregen van haar een uitmuntend. Abhy kreeg ook het reserve CACIB. Nu nog even beter ons best doen met Garbi zodat ze stil blijft staan als het moet en niet met haar neus de vloer afstruint naar gevallen brokjes.

Op zondag 12 juni op het Jubileum feest van de LHCN op het Erkemerder strand gaan we het opnieuw proberen.

 


 

2016-01-06 

18 december 2015. Wij zijn Bruidshonden. 

trouwdag

Hoera onze baas gaat trouwen en dat wil hij alleen doen als wij Bruidshonden mogen zijn!

Gelukkig vind zijn vriendin dit goed, Zij houdt namelijk heeeel erg veel van onze baas en moet ons dus ook wel lief vinden. 

Een dag van te voren begint het allemaal al. Eerst gaan wij Binti en Garbi naar de trimsalon niet leuk. Wij doen alles om er mooi uit te zien, toch?? Jose maakt samen met Annemarieke echt mooie Leo's van ons. Daarna naar huis en dan gaat de reis beginnen. Wij vertrekken helemaal naar Friesland. Wij wonen in Brabant, dus ja, dat is even rijden. Daar super tof joh, 2 huizen voor ons met heel de familie. Iedereen begroeten en dolle pret maken. Nou ja, niet echt alles was dikke pret. Er was daar ook een hele mooie zwemvijver. Laten we daar nu niet in mogen! En dat omdat we nog mooi moeten blijven voor de bruiloft voor morgen. Maar dat komt vast nog wel goed dit weekend. Ja, zolang blijven we hier met elkaar. 

Dan is het zover de 18de even goed uit gelaten door Anton. Even borstelen en dan krijgen wij een mooie blauwe strik met sterren. Dat wil Hester graag. Alle mensen maken zich mooi. Wij mogen niemand meer begroeten of knuffelen. Best lastig hoor, als je iedereen zo lief vind! Baas Anne ziet er echt top uit.

Hij gaat weg naar zijn Bruid en wij gaan ook in een andere auto naar het gemeentehuis zegt Annemarieke. Wat een gemeentehuis ook mag zijn, het zal best top worden. Iedereen is vrolijk en gezellig. 

Wauh wat leuk nog meer mensen, maar waar is Anne?? O, die komt zo. Wij moeten eerst rustig mee naar binnen dan komt hij. O daar is hij...... mogen we hem nu bespringen ? Nee ..flauw hoor! Nou ja daar komt Hester en wat heeft die een mooie jurk aan. Daar mogen we ook al niet te dichtbij komen. Nou, wij gaan wel liggen hoor en kijken wel.

Een lang verhaal van Anton en dan gaan ze elkaar kussen en mogen we weer naar buiten. Hoera!!!! Nu mogen we wel naar Anne om hem te feliciteren, dus hup boven op hem. Hij vind dat niet erg, dan wordt zijn pak maar vuil. Hester wil dat niet. Wel jammer hoor, maar ze is lief. Zij heeft namelijk in haar liefdesverklaring verteld dat er voor 90 % zeker wel een hond komt later. Nou wij zullen er voor zorgen dat dit natuurlijk gewoon een LEONBERGER wordt. 

Dan gaan we allemaal foto's maken. Moet dat zo lang duren? Hier vinden wij niets aan en wachten maar. Wij draven op als wij ook op de foto moeten. Komt er een lief klein mannetje uit Kenia naar ons toe. Hij vindt ons lijken op de leeuwen. Nou dat klopt toch ook wel een beetje. Zijn pappa en hij zijn een beetje bang, maar wij zijn lief dus komt het helemaal goed. 

Daarna nog heerlijk voor de open haard gelegen en de geliefden uitgezwaaid. En dan.....HOERA mogen we los en ZWEMMEN. Wijisten het wel, als we lief zijn komt het allemaal goed. De dagen erna veel gewandeld in het natuurgebied en gezwommen. Ook op de kerstmarkt geweest door veel mensen geaaid. Niemand wist wat voor soort honden wij waren. Ja, honden maar niet dat wij Leonbergers zijn en heel lief. Ja en dan is het weekend om en gaan we weer naar huis. Benieuwd of er meer Leo's bruids honden zijn geweest. Binti weet dat haar moeder Memicedaiska Themba 5 jaar geleden de ringen in de kerk heeft gebracht en dan nu wij haar kind Binti en kleinkind Garbi ook bruidshonden! 

  trouw4        trouw5        trouwd6

 

2015-09-19 t/m21 Weekend Frankrijk. Op vrijdag gaan we naar Frankrijk Binti,Garbi en Bibi,samen met Ida gaan we naar Neef Fadoen (pup van Memicedaiska Wanykia) Daar worden we warm onthaald bij Herman en Ria gezellig spelen en stoeien in de tuin terwijl de mensen binnen kletsen bij brood en kaas. Daar geslapen en 's morgen vroeg naar Cluny. De grootste Leonberger show van Europa. Van heel Europa komen mensen met hun leonbergers. Er lopen er wel 200. Op zaterdag middag is er een wandeling/show door het dorp iedereen ontmoet elkaar en er wordt heel wat af gekust en gekroelt. 's Avond slapen we in een hotel in Macon allemaal nieuwe dingen maar erg leuk en gezellig veel spelen met Bibi en Fadoen. Binti zet het span regelmatig aan tot rust! Zondagmorgen is daar de show eerst de keuring door de dierenarts daarna uitzoeken waar en in welke ring we moeten. Fijn buiten op het gras mooi weer dus genieten. Garbi krijgt een zeer goed en hoeft niet terug. Moeder Binti krijgt een uitmuntend maar met 28 fokteven in de ring helaas niet door naar de ere ring. Fadoen krijgt een uitmuntend en mag nog een keer samen met Herman de ere ring in dat valt niet mee wel 8 heel mooie reuen staan daar en behoort hij in de ogen van de keurmeesters niet tot de mooiste 4 maar voor ons wel. Kleine Bibi mag samen met alle andere baby leo's zich ook laten zien in de ere ring en krijgt een mooie medaille om gehangen. Moe maar voldaan gaan we weer naar het huis van Ria en Herman om dan maandag weer terug naar huis te gaan.

2015-10-06 De afgelopen twee maanden is Garbi weer 2x naar een show geweest. In Deinze Belgie en Cluny Frankrijk. In Deinze stond ze samen mat haar zus Ganesch in de ring en 12 andere jeugd honden. Ze kreeg van de keurmeester een uitmuntend! Maar dan moet er gekozen worden voor de ere ring 6 hondjes met een uitmuntend en ja dan heeft Garbi zo iets van dat duurt me te lang ik ben moe ze wil niet meer stil staan en wordt helaas niet uit genodigd voor de ere ring. Maar we zijn blij met een heel mooi verslag en gaan volgende week naar Cluny.

2015-06-07 De eerste keer naar een show en  Garbi verteld;     Spannend. 

Ja en dan is het zo ver. Mijn baasje is mij (Memicedaiska Garbi-Thumbi) al dagen aan het poetsen en ik moet steeds maar mooi staan van haar, want we gaan naar een show.

Nou wat dat is? Ik weet het niet nooit geweest maar het zal best leuk worden mijn nichtje Memicedaiska Daya en Dhiya-Sayen Abhy en neef Dhiya-Sayen Anakin (Diesel ) van Carla gaan ook mee en neef Dhiya-Sayen Akin (Bumper) komt ook! Dus dat wordt dollen zou ik zo denken. Dus waar al dat borstelen en mooi staan voor nodig is.............

Zondagmorgen 7 juni vroeg op even de morgen wandeling, GETVER ik mag niet zwemmen wat een onzin waarom mag het niet voor een show is het dan toch niet zo leuk als ik denk? We gaan naar Carla en mamma Memicedaiska Binti-Forba mag niet mee dat is raar! Maar daar zijn Daya en Abhy en Diesel en die zijn ook al zo mooi gepoetst en Lizette en Martin gaan ook mee. 

We rijden naar Oss en daar lopen toch veel honden echt gezellig dus. Mmmm binnen vind ik het toch niet echt leuk rare gladde vloer en we mogen niet spelen maar daar is neef Bumper even mogen we rustig spelen om elkaar te begroeten. Daarna gaat Annemarieke met mij een ronde lopen langs allemaal lijnen waar allemaal vreemde mensen en kleine en grote honden staan en lopen sommige zijn echt niet aardig tegen mij en dan weer die rare vloer brrrr gauw naar de andere lopen baas. Al hoe wel die kraampjes met van die lekke geuren die vind ik wel heel leuk zou ik daar van mogen snoepen? Nou nee dus krijg ik direct op mijn kop.

Kom ik terug staat daar ook mijn trainers van de pup cursus dat is nog eens leuk, natuurlijk wordt ik door hen geknuffeld en gedaan heerlijk vind ik dat altijd. 

En dan worden Diesel en Bumper gepoetst,ze moeten de ring in, zeggen ze even kijken hoor. Wat doen ze nu allemaal.. rondjes lopen en een vreemde meneer staat ze te aaien nou dat is dan wel weer leuk. Hum nu krijgt Bumper een bordje voor zijn neus met een 1 en Diesel met een 2 en Anemarieke is helemaal blij. Even later worden wij gepoetst en mogen wij rondjes lopen. Ik achter Abhy aan best leuk dit, maar dat mooi staan terwijl die meneer met Carla praat en Abhy bekijkt hoeft niet laat mij maar lekker liggen baas, maar nee dat mag niet direct hoor ik een boze stem STAAN Garbi!. Even later moeten wij naar die meneer toe en naar de dames achter dat tafeltje die zitten te kletsen en te lachen maar wat duurt dat allemaal lang maar toch vind ik het stiekem wel leuk hoor. Nog een rondje lopen en dan moet ik achter de 1 en Abhy achter de 2 gaan staan dan wordt ik me een partij geknuffeld door Annemarieke en buiten de ring door de andere. Dus naar een show is stil staan en knuffelen. En dan weer de ring in nu met Bumper en weer een rondje lopen en dan mag ik weer achter bordje 1. Ik ben gewoon de BESTE PUP leuk hoor! Nu is Daya aan de beurt en die mag ook achter bordje 1 leuk nu zijn we klaar toch? Mogen we nu gaan ravotte?? Wat nee? Moet ik straks nog een keer? Brrrrrr daar heb ik geen zin in maar het moet zegt Annemarieke dus dat moet hé. Gelukkig gaan we wel eerst met elkaar naar buiten lekker in de schaduw zitten. Lizette en Martin gaan naar huis en nemen de andere al mee dat vind ik niet leuk maar ja ik heb niets te vertellen alleen maar te doen en mooi te zijn, ze zitten me al weer te borsten gek wordt ik ervan. En dan moet ik weer de ring in maar nu niet met Leonbergers maar met allemaal van die andere honden dat is raar en weer rondjes lopen en dan mogen er honden weg en ik moet blijven weer gaan lopen er weer gaan er weg nou dag hoor ik heb ook geen zin meer ik ben moe en wil naar huis toe. Laten die mensen maar gaan lopen!!

Annemarieke zegt dat het moet ok sjok sjok sjok ik loop wel maar echt omdat het moet en niet omdat ik wil. Gelukkig …..daar zijn die bordjes en ik mag achter 4 gaan staan. Baasje blij beste pup en in rasgroep 2 de 4de plaats nou prima hoor, maar mag ik nu echt naar huis, ik wil nl nog maar 1 ding en dat is SLAPEN.

Ach het was best leuk allemaal maar wel heel vermoeiend voor ons als pupjes. Maar Carla en Annemarieke zijn blij en daar wordt ik ook blij van. Poot Garbi, 

Ofwel Memicedaiska Garbi-Thumbi

 


 

 

 

Hoe en waarom is Garbi in ons gezin gebleven?

Garbi is een dochter van Binti en een kleinkind van Themba. We hebben haar gehouden omdat we helaas 4 weken voor de geboorte van Garbi afscheid hebben moeten nemen van Themba. We hadden het allemaal zo mooi bedacht een nest van Binti met Themba als oma erbij 3 generaties. Maar helaas....

Dan worden er 9 mooie pups geboren en ben je helemaal niet toe aan een nieuwe hond je verdriet is nog te groot. Maar ja wat als je geen pup houd, dan heb je de komende twee jaar alleen Binti. Dus na ander halve week de knoop door gehakt en besloten een pup te houden. Maar welke dan en wie? 6 lieve mooie teefjes. Iedere keer uitstellen, maar wachten op de pup test misschien geeft die een andere kijk. Nee ook die niet gewoon 6 leuke teefjes. Dan maar een afval race doen er blijven er 2 over. Met deze 2 op de grond gaan zitten en kijken wat er gebeurt. Ik roep en ze komen alle 2 bijten in mijn haren 1 zoekt mijn gezicht en begint me te likken. Weer verder spelen. Weer roepen en het zelfde gebeurt. Zal het dan deze licht blauwe worden? Ik weet het niet en huil om het verlies van Themba. Dan zit Garbi opeens op mijn schoot en begint me te likken en ja dan weet ik het zij moet het zijn.

En zo heeft Garbi zich aangemeld in ons gezin. 

In middels zijn we 8 weken verder en is ze een geweldige pup. Ze luistert zoals het op deze leeftijd is zindelijk en kan goed alleen zijn. Is dol op de gast kinderen en alle honden in het park. Veel pups leeftijd genootjes lopen daar waar heerlijk mee kan worden gespeeld. 

Hier zal ik af en toe vertellen hoe het met haar gaat en wat er allemaal met haar gebeurt. Foto's worden hier geplaatst. De meeste zijn terug te vinden in het G-nest en Garbi en Gwenda haar zusje dat ook van ons is. Over haar leest u meer onder het kopje Gwenda.

15-03-18

 

Foto's van haar eerste 8 weken en samen met en van haar zusje Gwen(da) nu. En het hele G-nest.

Meer onder garbi:

Social Media

LinkedIn Profiel Volg ons via Twitter Volg ons op Facebook

Laatste nieuws

25 Jan, 2022:Guusje

21 Sep, 2021:Cluny 2021 World Dog show

06 Sep, 2021:B.O.B.

Naaralle recente nieuwsberichten

Laatste wijzigingen

09 Mar, 2023: Garbi

01 Dec, 2022: Nesten

01 Dec, 2022: Home

Naaralle updates

Administrator Login